17 Nisan 2009 Cuma

Şeker mi şeker Trençkotlar


Merhabalar,
Aman arkadaşlar yediklerinize içtiklerinize lütfen dikkat edin.. 2009 yılındaki ilk hastalığım gıda zehirlenmesi oldu :( Neyse ki bugün biraz daha iyiyim...
Post umun başlığından da anlayacağınız gibi bugünkü konum trençkotlar. Baharın gelmesiyle birlikte kalın paltoları kaldırıyoruz ve yerlerine birbirinden renkli, canlı, göz alıcı ve şık trençkotlarımız geliyor..
Kendi adıma tercihlerim genelde krem ve kahverengi tonları oluyor.. Aa bir de Mango'dan 1-2 sene önce aldığım şeker pembesini asla unutamam. O kadar şirin duruyor ki pembe Louis Vuitton Perforated model çantamla.. Yine de bu sene sarı ya da parliament mavisi almak istiyorum:) Bildiğiniz gibi bu bahar cıvıl cıvıl olacak.. Kanyon Mango'nun vitrinine göz atmanızı tavsiye ederim. O kadar neşe verici bir vitrindiki.. O vitrinden baharın geldiğini kolaylıkla anlayabiliyorsunuz.. Post um da yayınladığım trençkot modellerini polvore.com da hazırladım.. Bir çoğunuz bu kadar renkli trençkotları kıyafetlerime uydurmakta zorluk çekeceğim diyorsunuzdur:) Lütfen ama lütfen bu düşünceden vazgeçin..
Size aşağıda rengarenk ve sade renklerden oluşan trençkotları nasıl kombinleyebileceğinize dair birkaç ipucu vereceğim.. İlk olarak kabul etmeliyiz ki; krem tonlarında olan ve siyah renkli trençkotları her ama her türlü kıyafetinizin üstüne alabilirsiniz.. Bu renklerdeki trençkotlar giysi dolaplarının olmazsa olmazları..
Bir delilik yaptınız (!) :) sarı renkli bir trençkot aldınız diyelim.. Eve geldiniz ve ah ben ne yaptım hemen gidip değiştireyim düşüncelerinizden vazgeçmelisiniz. Bir düşünelim nasıl kombinler yaratılabilir. Örneğin; koyu lacivert kot - krem/taba tonlarında babet - krem/taba tonlarında çanta - beyaz body/ gömlek / t-shirt - altın sarı renkli aksesuarlar ile ortaya çok şık bir kombinasyon çıkartmanız mümkün..
Özet olarak bu tip renkli trençkotlar beyaz, krem, taba, lacivert renklerinde olan kanvas, kot ya da kumaş pantolonlar, etekler veya trençkotun ana rengini içinde barındıran elbiseler ile kombinlenebilir..
Dediğim gibi o kadar da zor değil kullanımları...
Buarada haftasonu sizin için çok güzel bir post yayınlacağım..Retro tarzı bir post olucak, anneciğimin değerli katkılarıyla tabi ;)

3 yorum:

Dila BUZ dedi ki...

Combine kabaliyeti bu kadar yüksek olunca insanın hepsini alası geliyor. Çok hoş olmuş gerçekten, bahara uygun güzel bir şıklık yakalanmış..Tebrikler Gamzeciğim:)Sen bu şekilde gözlerimizin önünde şıklığı yarattıkça bize de kolayca ürünleri gidip bulup alamk kalıyor.Süppersin!!!

PrettyPinky dedi ki...

Diloşum yakında size bu tip ürünleri nereden bulabileceğinizin önerilerinde de bulunacağım ;) bekle ve gör :)

BlackDiamond dedi ki...

Tam benlik bu kiyafetler...acayıp tatlı ve şeker çokta şık

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir