17 Haziran 2009 Çarşamba

Victorias Secret Siparişlerim

İnternet üzerinden sipariş ettiğim Victorias Secret bikini ve mayokinime sonunda kavuştum..


Peki Neden VS???

Zeki Triko, Kom, Ayyıldız, Sunset gibi markaların yeri tabi ki ayrıdır. Bu markaları da oldukça başarılı buluyorum. Ancak; VS'lerde gerçekten başka birşeyler var. Kullanılan kumaşın kalitesi, ürünlerin renkleri bile bir başka oluyor.. Tasarım konusunda da gerçekten etkileyiciler...
İşte VS'ten bikini siparişlerimin en büyük nedenleri bunlardır.. Bunun yanında bir de cazip fiyat avantajları gelince alışverişimden daha da bir memnun kaldım...
Aklıma gelmişken bikini tasarımı ve uygun fiyatlarıyla başarılı bulduğum bir diğer marka KYO My Friend..

İşte tercih ettiğim modellerler karşınızda.. Büyük bir heyecan ile tatilimin gelmesini bekliyorum..
Mayokinileri oldum olası hep seksi bulmuşumdur. Açıkçası biraz cesurca davranıp mayokinimi fuşya rengi tercih ettim. Ama inanın çok şık duruyor. Alt tarafın kenar kısımları bambu tokalardan oluşuyor.. Oldukça şık..
Puantiyeli bikini takımı ise oldukça kullanışlı ve rahat. Tam bir retro havasını hissettiriyor bizlere. Bikini altında resimde gördüğünüz beyaz kalın kısım yukarıda kaldırılabiliyor. Bunu farkettiğimde hemen hamileler aklıma geldi. Hamileliğin ilk aylarında rahatlıkla kullanılabilecek tarzda bir bikini.

2009 Yaz sezonu Tüyoları:

2008 yazında yavaş yavaş straplez model bikiniler mağazalardaki yerlerini almaya başlamıştı..
Ancak; 2009 yazında gerçekten mağazalarda straplez model bikini patlaması yaşandı... Hatırlıyorum da geçen sezon üstü straplez olan modellerin bikini altları muhakkak kalın kenarlıydı.
Bu sezon ne göreyim kenarları ince ipli bikiniler kendine, vücuduna güvenen bayanları mağazalarda bekliyor..
Bir de straplez model bikiniyi tercih edecekseniz, omuzlarınızın olduğundan daha geniş görüneceği gerçeğini göz ardı etmemelisiniz..
Ama o kadar rahat oluyor ki yanarken hiçbir şekilde iz kalmıyor.. Böylelikle, gönül rahatlığı ile straplez elbise, bluz giyebilirsiniz..

Straplez bikini modasının yanında boyundan bağlamalı model bikiniler de trendy olmaya devam ediyor. Bana sorarsanız, boyundan bağlı model bir bikini tercih edecekseniz biraz daha iddialı tasarımlar seçmekte fayda var. Mesela; desenlerinin üzerinde pullar olabilir, değişik aksesuarlarla da renklendirilebilir..
Şunu sakın unutmayın, özgün olmak artık moda!! Straplez ya da boyundan bağlı model farketmez! Üstüne kendi tasarımınız birşeyi monte ettiğiniz anda o sadece size özgü oluyor....

2 yorum:

CiciModa dedi ki...

victorias secret ürünlerine bende bayılıyorum ama cesaret edip sipariş veremiyorumm, yurtdsından alısverıs yapıyorum ama vs hiç almadımm eline ulaşmada bir problem yasadınmı hiç sen bide bedenleri nasıl ayarlıyosunnn?

PrettyPinky dedi ki...

elime ulaşmasında problem yaşamadım..Hatta belirttikleri tahmini tr varış tarihinden önce elime geçti ürünler.bi yakınımda problem olmuştu teslimatta ama bi şekilde çözümlediler..beden konusu ise ilk vslerimi gittigidiyordan almıştım.iade durumu da söz konusu olabiliyordu.bu nedenle bedenleri kısmende olsa anlama fırsatım olmuştu.bazı gittigidiyor satıcıları beden açıklaması da yapıyor, bir göz at istersen

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir