8 Temmuz 2009 Çarşamba

Bikinilerinize özgünlük katınn...

Bu aralar kıyafetlerime bana has birşeyler katasım var.. Daha önce VS bikinilerimin ve Cameron Diaz'ın kombinasyonu entrysinde de belirtmiştim bu özgünlük işini:)


İşte birtanesini bikinime yaptım.. Bu bikinileri markafoniden almıştım. Kış ayında da şimdi olduğu gibi markafonide Kyo MyFriend ürünlerinin satışı vardı. Yaz sezonunda yine marine konseptinin en üst seviyeye ulaşacağını öngördüğüm için hemen aldım lacivert beyaz çizgili bikinileri:)

İlk başlarda bikini bana çok sade gelmemişti. Ancak; zaman içerisinde diğer süslü püslü bikinilerimi ve mayokinimi görünce bu bikini çok sönük kalmaya başladı gözümde:)

İşte bu yüzden sırf bu yüzden bikiniye birşeyler katmak istedim. Birde desen çok net olduğu için başkalarıyla pişti olma ihtimalim çok yüksekti. Annemin kurdela kutusunu açtım, karıştırdım da karıştırdım.. Kutuda fuşya pembe çok güzel bir kurdela buldum. Bildiğiniz uzun bir kurdelaydı:) Evirdim çevirdim çok bir şekle sokamadım, aklımda böyle fiyonk haline getirmek var ama birtürlü beceremedim. En sonunda kurtarıcı meleğim ablam geldi ve olaya el attı:) Elleriyle o kadar güzel bir şekle soktu ki kurdelayı. Üstüne bir de inci koyduk. Ve gerçekten çok şirin oldu. İnanın tek bir dokunuş bikininin tüm havasını değiştirdi.

Bakalım sizler beğenicek misiniz??

P.S. Buarada plaj elbiseme de yine özgün birşey yapma fikri var aklımda. Dilerim bir an önce hazırlayıp sizlerle paylaşabilirim..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

canım yorumun silindi yanlışlıkla, kusura bakma. Çeşme postunu 4 gözle bekliyorum:)))

PrettyPinky dedi ki...

canım ben de yorumları yayınlamayı atladım 2 günde. Merak etme, çeşme postu yoldaa :) Hatta ben yine gidicem agustosta inşallah..

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir