16 Eylül 2009 Çarşamba

Looklettttttttt !!

Birçoğunuzun şimdi bahsedeceğim siteden haberi vardır.. Ama bir kısmınızın yoktur eminim tıpkı benim dün bilmediğim gibi...

Bir arkadaşım dün nette gezinirken bir anda http://www.looklet.com/ la karşılaşmış ve benim ilgimi çekebileceğini düşündüğü için hemen linki bana yollamış.. Çok da iyi yapmışşş çok teşekkür ediyorum o'na buradan bir kere daha..

Gelelim looklet in ne olduğuna. Polvore'u biliyorsunuz, onun daha kullanışlısı ama ürün açısından daha az kapsamlı olanı.. Looklet'te tam bir editörlük yapma havasına giriyorsunuz. Çünkü bir moda editörü çekimler için ne yapıyorsa benzer işlemleri internet üzerinde siz de yapıyorsunuz ama tabi kısıtlı manken, ürün ve çekim alanları ile :)Hımm bir de tabi moda editörleri gibi elbiseleri mağazalara gidip seçme gibi bir durum yok...

8 adet mankeniniz mevcut.. İstediğiniz seçiyorsunuz. Bir de bu 8 mankenin kendi içlerinde farklı yüz mimikleri var. Bunun olması işi daha da eğlenceli bir hale getiriyor..

Çekimlerinizi yapabileceğiniz toplam 50 set var, hepsinin de ayrı ayrı konsepti bulunuyor.

Polyvore'dan eksik bir yönü kombinlerde kullanabilecek parçaların çeşitliliğinin az olması.Yine de insana farklı bir zevk yaşatıyor burada kombinasyonlar oluşturmak.

İşte size looklet'ten bir kombinasyon örneğim...


Chic of Businesss

1 yorum:

Butikpartim dedi ki...

Aa hoş bir siteye benziyor,inceleyeyim..

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir