14 Eylül 2009 Pazartesi

Sonbahar'daki vazgeçilmezleriniz.. Dilosh


Hepinize iyi haftalar..

Yeni bir konsept ile bu haftaya başlıyoruz. Nedir peki bu konsept bakalımm???

Haftada bir gün çeşitli kişilerden (sizlerden) bana ulaşan "Sonbahar'daki Vazgeçilmezlerimiz" konseptli fotoları ve kendi yorumlarımı PPF'te sizlerle paylaşacağım..

Bu konseptin Sonbahar'a giriş döneminde hepimize çok faydalı olacağına inanıyorum.. Hem birlikte eğlenmiş olacağız hem de farklı kombinasyonlardan esinlenerek kıyafet ve aksesuarlardaki özgünlüğümüzü hep birlikte ortaya çıkarıp, sonbahar mevsimine bomba kombinasyonlarla hazırlanacağız :) Yani bir nevi beyin fırtınası olucak hepimiz için:)

Bana ulaştırmak istediğiniz fotolar için prettypinkyfashion@gmail.com adresini kullanabilirsiniz..

Bu hafta canım D.B. kankimin vazgeçilmezlerini paylaşıyorum sizlerle..

Bakalım beğenicek misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...

İşte birinci sırada o delisi olduğum cici taç var.. D.B.cim sonbahar da özellikle gece kullanmak için bu asil ve şık tacı seçmiş.. Blogumun okurları uzun zamandan beri bu taçlardan ne kadar çok istediğimi biliyordur... Kesinlikle kombinasyonları tamamlamak için kelimenin tam anlamıyla muhteşem taçlar. Bir çoğunuza abartılı geliyor olabilirler ama sade bir elbiseyi böyle albenili bir taçla çok şık ve özgün bir hale getirebileceğinizi lütfen aklınızdan çıkarmayın;)

PPF really likesss ittttt!!!!!!

Taç: Atlaspasajı

Ve ikinci sırada ise; Dilosh'un Pazar keyfi... D.B.cim sportif takılmayı ve Pazar Keyiflerini oldum olası çok sever. Tam da onun tarzını yansıtan bir kombinasyon..
Hem şirin, şeker, hem de sportif ve rahat..
Hımm prettypinkyfashion'ın konseptine de tam oturmuş pembe fiyonklu hırka:)


Pembe hırkanın içine beyaz renkli bisiklet yaka bir t-shirt giyilebilir ki beyaz converseleri ile uyum içerisinde olsun. Resimden görebildiğimiz kadarıyla kotun da kendine özgü bir havası var.. Üstündeki hafif yırtıklar ve mini işlemeler göze çok hitap ediyor..

PPF Likes it tooo!:)

İşte Pazar Keyfiii


Hırka: Benetton

Kot: TopShop

Ayakkabı: Converse

P.S. Sonbahar'daki Vazgeçilmezlerim konseptimin ilk konuğu olduğu için Dilosh'a çok teşekkür ediyorumm.. :) Ellerine sağlık.. xo xo

Hiç yorum yok:

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir