27 Mart 2009 Cuma

Casual Ofis Tarzı


Pretty Pinky'nin ofis halleri:)

Hırka Veromoda..Siyah hırka her bayanın giysi dolabında muhakkak bulunması gerekli.Tüm kıyafetlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.Veromoda'da tüm hırkalarda %50 indirim var.Bu senenin modası uzun hırkalardan da krem ve siyah renk agırlıklı çeşitleri bu magazada bulmanız mümkün.

Kemer Stradivarius..Bu tip kemerleri de birçok farklı pantolon,elbise,eteklerle kombinleyebilirsiniz.Ve şunu hiçbir zaman unutmayın bu tondaki kemerler hemen hemen her renk ile uyuyor..

Skinny Jean Zara Premium Collection..Malum ilkbahar yaklaşıyor skinny jean ve babet kombinlerimiz artacak.Farklı renklerde jeanler almak lazım.Çok rahat oturan bir model.

Çizme Mudo..Geçen sene almıştım.Çok memnun kaldım.Skinny jeanler,etekler,elbiseler,taytlar,şortlar ile çok şık duruyorlar..Hem sportif hem stil sahibi bir görünüm sağlıyor.

Boynumda bulunan kolyede Nişantaşı Hak Pasajı'nda bulunan Indius'tan..Gerçi tam olarak resimde belirmemiş:)saolsun rüvü:)

4 yorum:

ruveyda dedi ki...

Pretty pinky gibi bir çalışma arkadaşınız varsa modayı takip etmemek mümkün değil.Her gün farklı bir tarz ve sempatiklikle ofise giriş yapan bir kişilik ;İşlerin yoğunluğunun arasın da yaşamın her renginden kaçamak sohbetler yapabileceğiniz anlamını taşır,
Kolyesiyle tarzı bir bütünlük için de :)
pretty pinkiy ,karşım da oturman güzel,
hadi bakalım bir kombinasyon için de beyaz leblebimizi yiyelimm :):):)
rüvü

BlackDiamond dedi ki...

Pretty Pink in sevkine bende hayranımdır. Kendisine herzaman yakışanı ve abartıya kaçmadan giyinmektedir.
Rüvcüm, benim içinde beyaz leblebilerden yemenizi ve beni burda İzmirde unutmamamnızı rica ederim.Farklı departmanlarda olsak bile....

ruveyda dedi ki...

pretty pinki akımı başlıyorrr duygucumm.Farklı mekanlarda ki bizleri bile kombinasyn etmeyi başarıp burda buluşturmaya devam ediyor pinkimiz.Hadi pretty haydi pretty haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:)renganerek tarzlarla butunleşcek yaşamımız ,duygucum sen bizim gonullerimizdesinn baş kosede ,

PrettyPinky dedi ki...

Kızlar ben de size hayranım:) Ben sizin için varım unutmayın tek bir telefonunuz yeter ;)Ülke şehir farketmez heryere yetişirim:) Hemen kombinleri hazırlarız:)

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir