9 Nisan 2009 Perşembe

El Yapımı Duvar Saatleri





Dün Kanyon'da ilginç saatlerin olduğu bir mağaza dikkatimi çekti. Belki aranızdan daha önce bu mağazayı gezmiş olanınız vardır. Tasarımları o kadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşamadan duramayacağım:)
Markanın ismi K'lock.. Saatin ingilizcede karşılığı "Clock".. Bundan esinlenerek yaratılmış bir marka adı. Bir de bunun yanında logosunu dikkatle incelerseniz K harfinden sonra gelen kesme işaretinin saatte bulunan akrep ve yelkovandan oluştuğunu farkedeceksiniz.Bu gizli satırlarda kalmış detaylara bayılıyorum:)

Ürünler özel tasarlanıyor ve el yapımı.. Ürünlerini 12 kategori altında toplamışlar. İnanın herbiri görülmeye değer.Bu saatlerden birini aldığınızda emin olun gözünüzü duvar saatinizden alamayacaksınız..Güzel bir ev hediyesi olabilir bu duvar saatleri.Daha da detaylı bilgiye sahip olmak için http://www.klock.com.tr/ adresinden faydalanabilirsiniz..



3 yorum:

ruveyda dedi ki...

pinky paylaşımın için teşekkürler.
Zamanın eşsizliğini geri dönülemiyecek geçen dakikaları ,en onemlisi gelecek güzel anları bu şirin saatlerden takip etmek güzel olurr :)Dilerim bu güzel paylaşımını takip eden herkes zamanın güzelliklerin de bulur kendini tabi sabit olarak hep aynı duvar saatinden bakarak değil,:)

Butikpartim dedi ki...

Siteyi gezdim,hepsi çok güzel ve farklılar,özellikle square 9 serisine bayıldımm.Paylaşım için teşekkürler..

PrettyPinky dedi ki...

Rüvücüm bu anlamlı yorumun için teşekkür ediyorum..
Mosquito gerçekten hepsi çok özgün tasarımlar.. Bir de bu saatleri yakından görmeni tavsiye ederim.

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir