18 Nisan 2009 Cumartesi

Sergi sergi...

Herkese iyi haftasonları

Hava ne kadar güzel değil mi?? Bugün bu muhteşem havada iki tane sergi gezdim.Ama inanın gezmeye değerlerdi. Kısa bir süreliğine de olsa güzel tasarımları ve çekimleri görmek ruhumu okşadı..
Size de tavsiyem en kısa zamanda bu iki sergiyi ziyaret etmeniz..

Giysiler giysiler...

Moda Tasarımcısı Bilge Mestçi'nin Retrospektif sergisi.. Serginin adı ise "35 yılım; giyenleri mutlu eden giysiler" 30 Nisan 2009'a kadar Galeri Işık İstanbul'da..
O kadar güzel tasarımlar var ki çoğundan gözlerimi alamadım ve sergi alanını terketmek istemedim..

P.S.Retrospektif "geriye bakış" anlamına gelir..“Retrospektif sergiler” bir sanatçının sanat yaşamı boyunca gerçekleştirdiği yapıtlardan örneklerin irdelendiği ve değerlendirildiği toplu sergilemeler için kullanılan bir terimdir.

Fotoğraflar fotoğraflar...

Amerikalı Fotoğraf sanatçısı Paul Duda'nın "Farklı bir bakışta IŞIK ve Form" [Buradaki Işık okulumuzla ilgili değil:) fotoğrafın ışığı ile ilgilidir yanlış anlaşılma olmasın :) ] adlı Anadolu'da çekilen fotoğraflarından oluşan sergi de 14 Mayıs 2009'a kadar Galeri Işık İstanbul'da ziyaret edilebilir..
Serginin adı üstünde farklı bir bakışta ışık, o kadar etkileyici fotoğraflar var ki her fotoğrafta ayrı ayrı rüyalara daldım..

Hiç yorum yok:

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir