25 Nisan 2009 Cumartesi

Trendy Beyler için bir kombinasyon..

Hepinize iyi haftasonları..
Sevgili beyler için bugünkü post um...

Stil sahibi ve trendy bir arkadaşımın kombinasyon detaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Açık söylemek gerekirse kombinasyonunu çok başarılı ve kusursuz buldum. O'nu buradan bir kez daha tebrik ediyorum.

İlk olarak; renklerin birbirleriyle uyumu gerçekten harika.. Montun; kargo pantolonun renginden birkaç ton daha koyu olması, t-shirt'ün beyaz renkli olup lacivert logo detaylarına sahip olması ve converse ayakkabılarının da beyaz oluşu gerçekten ortaya çok güzel renk ahengi çıkartmış..

Erkeklerin yaptığı kritik hatalardan biri çok farklı stilleri birbirine karıştırmaktır. Nedir bu diyeceksiniz şimdi? Örneğin; çok sportif tarzda giyindiniz diyelim.. Kargo pantolon, sweat shirt ya da t-shirt..Bunun üstüne pardesü alırsanız gerçekten kritik hatalardan birini yapmış olursunuz. İki tarzı birbirine karıştırmak ortaya karmaşık ve zevksiz bir görüntü çıkarmaktan başka bir işe yaramaz.. Ama bu kombinasyonda gördüğünüz üzere her kıyafetin tarzı aynı: sportif..

Erkek kadın farketmez, stil sahibi biri olmak istiyorsanız alışveriş yaparken ayrıntılara çok dikkat etmemiz gerekli. Kargo pantolondaki detayları dikkat etmenizi tavsiye ederim gerçekten çok şık.



T-shirt: Abercrombie
Mont: Zara Man
Kargo Pantolon: REPLAY
Ayakkabı:Converse


2 yorum:

weword dedi ki...

Converse ayakkabı değilde beyaz bir nike olsaydı bence daha süper olurdu

PrettyPinky dedi ki...

O da olabilirdi belki ama bir yandan da kişinin rahatlığı önemli tabi ki..

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir