29 Mayıs 2009 Cuma

Yeni Tom Ford Gözlüklerimm



Bugün sabahtan ilk işim dünden beri araştırmasını yaptığım Tom Ford Marcella model güneş gözlüğünü almak oldu..

Hayatımda ilk defa internet üzerinden güneş gözlüğü satın aldım.Ve düşünün gözlükleri hiç denemedim bile:) O yüzden çok heyecanlıyımmm. Tabi ki körü körüne bir alışveriş yapmadım. 1.nedenim daha önce böyle büyük tarzda güneş gözlüğü kullandım ve surat yapıma bu tip gözlüklerin yakıştığını zaten biliyorum.2.nedenim ise alışveriş yaptığım web sayfasının bana iade garantisini vermiş olması..

Markafoni adlı özel alışveriş sitesinden aldım gözlüklerimi. Bilmeyenleriniz için Markafoni'yi kısaca tanıtmak istiyorum. Bu siteye bir arkadaşınız tarafından davet edilip üye olduktan sonra, siteden alışveriş yapmaya başlıyorsunuz. Bana kalırsa bu sistem kişilere ayrıcalık sunuyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor..

Bu aralar ablam ile optikleri sıkça ziyaret ettik.. Sonra bir baktım ki markafoni'de Tom Ford gözlükler satışa çıktı:) Gözlüğü ilk gördüğümde çok beğendim. İnternette model araştırması yaptım, kimler kullanmış baktım:) Dedim ki hadi aldık ürünü ya benim yüzüme beklediğimden daha da kötü olursa nolcak?? Hemen e-mail gönderdim markafoni'ye iade koşulları hakkında teyid almak için. Aradan en fazla yarım saat geçmiştir, Markafoni'den Tuba hanım aradı beni. Çok güzel bir ses tonu ile iade koşullarını bana teyid etti.. Tabi ben yine de hemen almadım gözlüğü:)
Gece boyunca kafamda tasarladım,tasarladım...

Ve en sonunda sabahleyin gözlüğümü aldım.. Renk olarak da kahverengini seçtim.Gözlüğümün gelmesi için daha vakit var... Kampanya bittikten sonra 1 hafta içerisinde ürün yollanıyor..
P.S. Charlize Theron da bu gözlükleri kullanmış...
Peki siz ne düşünüyorsunuz çok hoşlar değil mi???

3 yorum:

keops dedi ki...

bana Markafoni davetiyesi gönderir misin?
subat.2004@hotmail.com

psi... dedi ki...

bana da markafoni daveti gönderirmisn...:)

psi... dedi ki...

bana da markafoni daveti gnderirmsn...:)
sumeyyesss@hotmail.com

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir