22 Temmuz 2009 Çarşamba

İşte yeniden..



Herkese merhaba,

Çok keyifli ve dinlendirici bir tatilden sonra tekrar sizlerleyim..

Entry yapmayı çok özlemişim.. Size tavsiye etmek istediğim o kadar fazla şey birikti ki. Şuanda hepsini kafamda tasarlama aşamasındayım.. Bu hafta içerisinde size bir bir yaptıklarımı ve önerilerimi aktaracağım..

Şimdiden entrylerimle ilgili birkaç ipucu vereyim sizlere.. Tatilim iki bölümden oluştu. İlk bölüm Bodrum Fuga, ikinci bölüm ise Çeşme.. Buralarda in out ne varsa hepsini sizlerle birkaç gün içerisinde paylaşacağım :)
Tatil sonrası ilk olarak sizinle hemen bir kombinasyonumu paylaşmak istiyorummm...

İşte karşınızda tatil sonrası Pretty Pinky kombini..
Bu aralar hafif bronzlaşmış tenime mor rengini pek bir yakıştırıyorum. Öncelerde mor ile aram hiç iyi değildi. Bu tatilden sonra birşeyler oldu ve devamlı mor renkli elbise, etek, bluz ne varsa hepsine büyük bir tutkuyla sahip olma isteğiyle yanıp tutuşmaya başladım.

İşte bu kombinimde karşınızda mor renk yeni elbisemleyimm!! Buaralar hep dantel ve örgü efektli elbiselere karşı zaafımda vardı. Hem renk olarak hem de örgü efektinin bu elbisede biraraya gelmesi elbiseye karşı olan tutkumu bir kat daha arttırdı..

Mor Elbise: Massimo Dutti

Hasır Topuklu Ayakkabı: Aldo

Kemer: Next

Kolye: Indus (kendi tasarımım)

P.s. Aslında takılarım da var kombinimde ama fotoğraflarda belirsiz çıkmışlar. Bir de bu takılar için ayrı bir post hazırlayacağım zaten. Azıcık daha merak edin..

2 yorum:

Duru Günaçan dedi ki...

hoşgeldin pretty pinky.
tatilden fikir depolamış halde pırıl pırıl gelmişsin.
elbise ve sandaletini güle güle kullan, çok yakışmış.

PrettyPinky dedi ki...

Teşekkür ediyorum:)

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir