10 Eylül 2009 Perşembe

IFD Terapisi '09

Sizi çok bekletmeden hemen IFD entry mi yapiyim dedim:)
Istanbul Moda Günleri bana tam anlamıyla bir terapi gibi geldi.. 2 gün yoğun bir eğitim programı sonrasında gittiğim IFD'de tam anlamıyla kendimi buldum.

Ulaşım açısından hiçbir problem yaşamadan gidilebilecek bir yerde seçmişler mekanı. Taşkışla'ya teleferikle ya da taksime gelen her türlü vasıta ile kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Konsept olarak da gerçekten çok uygun bir yer olmuş Taşkışla. Yerler taş, duvarlar bembeyaz, tasarımcıların standlarında bulunan rengarenk elbiseler.. İçeriye girdiğiniz andan itibaren sizi bambaşka bir dünya bekliyordu. Havada uçuşan parfümlerin kokuları bile bambaşkaydı, bunu yanısıra Türk tasarımcılarımızın güzel tasarımları da göz zevkimizi okşayınca insanın bambaşka dünyalara, rüyalara dalmaması için hiçbir neden kalmıyordu..

Bunların yanı sıra günün geçirilebileceği çok güzel bir aktivite alanı haline getirilen bahçeye de 10 üzerinden 10 .. Sektörel kaynaşmanın rahatlıkla sağlanabileceği çok uygun bir ortam profili çıkmıştı ortaya. Eminim bunun katkılarını zaman içerisinde görülür...

Gelelim Pretty Pinky Fashion IFD 'de nelerin tutkunu oldu...????


  • BQN tasarımlarının olduğu alanda duran yardımcı bir bayanın göz altlarına eye liner ile kondurduğu küçük noktacıkların tutkunu oldu.. ( tam tarif edememiş olabilirim ama birgün ben de deneyip bloğuma koyacağım:))

  • Mehtap Elaidi'nin tasarımlarının tutkunu oldu. Kesinlikle tam Pretty Pinky'e hitap ediyor. Ve Pretty Pinky o tasarımların hepsine ama hepsine sahip olmak istiyor...

  • Bu sıralar çoğu yerde karşısına çıkan su yeşili olarak adlandırılan rengin tutkunu oldu.. Muhakkak su yeşiline bu sezon gardırobunda yer vericek...

  • Bahar Korçan'ın tasarımlarındaki meleklerin tutkunu oldu...

  • Bahçedeki o güzel atmosferin tutkunu oldu...

  • Girişte verilen bez torbanın tutkunu oldu... :) Hergün topuklu ayakkabılarımı ofise taşımak için onu kullanıyorummm.. Plastik torbalardan hoşlanmayan, karton torbaların da bacaklarını çizmesinden nefret eden Pretty Pinky'e uygun bir torba oldu:))
Özetle, oldukça başarılı bir organizasyondu. Ancak; geliştirilmesi gereken yönleri elbet vardı. Daha ilk olduğu için insaflı davranmak gerekli..Benim fikrime göre perakende sektöründen daha fazla katılımcı markalar olabilirdi.. Eminim ki bir sonraki IFD'ye markalarımız daha fazla ilgi gösterecektir..

Buradan organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve devamını diliyorummm..
İşte size IFD'den birkaç ufak enstantene...









Hiç yorum yok:

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir