6 Nisan 2009 Pazartesi

Parliament Mavi Modası..














2009 ilkbahar ve yaz sezonunun en gözde renklerinden biri Parliament mavi.. İster ayakkabı ister t-shirt ister pantolon ne olursa olsun farketmez yeter ki parliament mavi olsun :) Bir an düşündüm de bu renk beni küçüklüğüme sürükledi.. Birçoğunuz eminim Parliament pazar gecesi sinemalarını ve o ünlü müziğini hatırlıyordur.Bu rengi tam hatırlayamayanlar var ise eminim pazar gece sinemaları başlamadan önce ekranlara yansıyan o etkileyici mavi rengini hatırlayacaktır..


Bu güzel rengin size geçenlerde bahsettiğim yeşil sarı renk ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum..Bu fikrimi desteklemek adına da az içerikli ama tamamen renklerin konuştuğu bi set yaptım..

İnanın bana tüm mağazalarda bu renk çok revaçta.. Zara'da çok şık keten mini şort beğendim. O kdr göz alıcı duruyor ki. Aslına bakarsanız öyle zor kombilenecek bir renk değil gerçekten.
İşte size bu renkle kombinelenebilecek renklerden birkaç tüyoo...
Çılgın ve iyice göz alıcı olmak istiyorsanız fuşya pembe, fıstık yeşili, civciv sarısı, turuncu :)
Daha zarif ama iddialı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız beyazın saflıgından faydalanmalısınız..
İddiasız daha conservative bir tarz sergilemek isterseniz siyah renk ile bu güzelim rengi kombinleyebilirsiniz..
Modayı gerçekten takip eden kişliğinizi yansıtmak istiyorsanız bu sezonun trend rengi olan yeşil sarıyla kombinlemenizi tavsiye ediyorum..

Mango'da ise Maxi dress olarak nitelendirilen uzun elbiselerde bu renk çok kullanılmış.. Aynı zamanda bu renk hırkalar ve bodyler de Mango'nun koleksiyonunda yerlerini bulmuş..


Geçen sene Zara'dan aldığım Parliament mavi ağırlıklı elbisemi (bknz.en üstte yer alan resim) giymek için yazın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumm :) Mesela; bu elbisenin üstüne Mango'daki o mavi hırkalar çok güzel gider.. Altına da yine parliament mavi sandaletler. .

Bol mavili günler...

2 yorum:

BlackDiamond dedi ki...

en sevdiğim renk maviiiii...süper ya bu sene bolca mavi bir yaz gecireçeğizzzzzz....oleyyyy

PrettyPinky dedi ki...

aynen duygu ben de bayılıyorum maviyeeeee :)

 
Bu blogtaki yazıların bazı hakları saklıdır ve yazara aittir